Muta: ''Čestitam igračima, posle Skoplja videćemo šta će biti s klubom''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.03.2014.
23:05
Izvor: Sportske.net

Košarkaši kragujevačkog Radničkog osigurali su opstanak u ABA ligi pobedom nad Zadrom i Srbiji doneli važnu pobedu u borbi za najbolji nacionalni koeficijent u ligi.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevčani su pred svojim navijačima slavili rezultatom 79:74, a posle meča trener Radničkog Miroslav Nikolić mogao je samo da pohvali svoje igrače na onome što su prikazali, ali i verne navijače na podršci.

''Pohvaljujem vernu publiku koja stalno dolazi. Nisam razmišljao da ćemo ovako ostati u ABA ligi, mislio sam da ćemo to mnogo ranije da obezbedimo. Ali, poznato je koji su naši problemi.

Ipak, izborili smo se da ne budemo poslednji u ABA ligi, da sledeće godine kroz našu ligu ponovo možemo da budemo na Jadranu.
Plašio sam se ove utakmice, Zadrani su jako nezgodni, a imali su i više motiva da pobede. Mi smo igrali za koeficijent, a oni da ne ispadnu iz lige'', izjavio je Nikolić.

Ipak, finansijski problemi u klubu i dalje su ono što sve u Radničkom mnogo brine, pa je u ovom trenutku veoma neizvesno kako će ovaj klub izgledati naredne sezone.

''Čestitam mojim igračima na strpljenju, na svemu, što uopšte igraju. Videćemo kada u Skoplju završimo sezonu šta će da se radi sa klubom'', zaključio je trener Radničkog iz Kragujevca.

Ne propustite