Muta: ''Lakše se diše...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.02.2014.
11:08
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle veoma važnog truijumfa njegove ekipe u Podgorici protiv domaće Budućnosti, trener Radničkog Miroslav Nikolić konstatovao da ova pobeda značajno olakšava borbu za opstanak Kragujevčana u ABA ligi.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Posle sjajne partije protiv Himika u Evrokupu, košarkaši Radničkog iz Kragujevca su u subotu uveče u istom stilu nastavili i protiv Budućnosti u Podgorici, u 20. kolu ABA lige.

Ponovo su Marinović i drugovi trojkama izrešetali koš rivala, pa je trener Miroslav Nikolić imao dosta razloga za zadovoljstvo.

''Žao mi je jedino što smo njima umanjili šanse za završni turnir, ali pripremili smo se dobro za utakmicu, kombinovali odbrane i pogađali trojke. Drago mi je i što sam konačno uspeo da trijumfujem u 'Morači', to mi nije uspevalo ni dok sam vodio Hemofarm. Ovom pobedom olakšali smo sebi borbu za opstanak'', izjavio je Nikolić.

Trener poražene ekipe Budućnosti, Igor Jovović.

''Radnički je zasluženo pobedio. U defanzivi nismo ispoštovali dogovoreno, bili smo meki, dok su oni pogađali dosta otvorenih šuteva, čime su stekli samopouzdanje, koje ih je držalo i u momentima kad smo mogli da hvatamo priključak. Momci su se borili, zaslužuju sve pohvale'', zaključio je Jovović.


Ne propustite