Muta Nikolić: ''A sad - na Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.11.2013.
23:46
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle trijumfa Radničkog nad Panioniosom u Evrokupu, trener Miroslav Nikolić sa mnogo više optimizma dočekuje predstojeći derbi devetog kola ABA lige protiv Partizana.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Košarkaši Radničkog su pobedom nad Panioniosom u šestom kolu Evrokupa prekinuli mini-seriju poraza, ali i što je još važnije, došli na prag plasmana u drugu fazu ovog takmičenja.

Posle utakmice, trener Radničkog Miroslav Nikolić je čestitao svojim igračima na prikazanoj igri, ali i zahvalio navijačima koji su još jednom pružili veliku podršku njegovom timu.

''Imali smo jako dobar ambijent i zato čestitam publici, najvernijim ljudima koji dolaze na svaku utakmicu. Daju nam veliku podršku koja za nas puno znači.

Dobro smo se spremili, uprkos ritmu takmičenja koji nam donosi oscilacije u igri. Treću četvrtinu smo odigrali fenomenalno. Vodili smo sa 18 poena razlike, čemu se niko nije nadao. U poslednjoj deonici oni su išli na sve ili ništa...

Trebalo je da imamo pas na vreme, da se bolje krećemo, pa da privedemo utakmicu mirnijem kraju. Ipak, čestitam ovim momcima jer su igrali bespoštedno, skroz su se emotivno iscrpeli. Želeli su da pobede, imali su koncentracije donekle, ali je normalno da su imali i pad u igri, zbog umora'',
izjavio je Nikolić.

On je dodao i da je veoma zadovoljan kako njegov tim igra u Evrokupu, ali već narednog vikenda Kragujevčani imaju novo teško iskušenje u ABA ligi, protiv Partizana.

''Dobro guramo u Evrokupu, iako nemamo mnogo igrača u rotaciji. Tu nam je devet debitanata i dvojica igrača koje previše iscrpljujem. Svi zajedno dobro ovo izdržavaju i jako sam zadovoljan. Okrećemo se Partizanu, još jednoj teškoj utakmici u ABA ligi'', istakao je Nikolić.

Ne propustite