Muta Nikolić: ''Dobra košarka, sjajna atmosfera...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.04.2012.
23:47
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener Radničkog bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Crvenom zvezdom Beograd u hali ''Jezero''. Pohvalio je svoje igrače na borbenosti i motivaciji, ali i navijače koji su svojim ljubimcima pružili veliku podršku.

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Kragujevčani mogu da se pohvale da su u veoma kratkom periodu uspeli da očitaju lekciju i Partizanu i Zvezdi.

Beogradskim crveno-belima večeras je presudio njihov nekadašnji košarkaš Stiven Marković, a trener Kragujevčana Miroslav Nikolić imao je dosta razloga za zadovoljstvo.

''Pobedili smo, eto, i Partizan i Zvezdu, srpske institucije, moji igrači su odigrali sa maksimalnim zalaganjem, čak ih je trebalo i malo smirivati. Bila je ovo dobra košarka večeras, hvala i navijačima na velikoj podršci'', izjavio je Nikolić.

On se zatim osvrnuo i na sjajne Markovićeve trojke.  

''Zvezda igra takvu odbranu, 'provocira' igru na tri poena, pa ostaje da protivnik uradi ono što treba. E mi smo znali šta treba, pre svih Stiven Marković koji je šutirao 7/8!

On polako ulazi u formu, pošto nije trenirao mesec dana. Imamo sada dužu klupu, ali moramo da budemo oprezni protiv svih ostalih ekipa, naročito Vojvodine koja nam dolazi u sledećem kolu'', poručio je Nikolić.

Ne propustite