Muta Nikolić: "Partizan je favorit, ali znamo da ih pobedimo"

Autor: Bojan Jovanovic
petak 11.05.2012.
15:07
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić optimista pred duel sa Partizanom u Superligi sa kojim su već izlazili na kraj kao pobednici.

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Derbi Superlige igra se večeras u Hali Pionir sa početkom od 18:00 gde će koplja ukrstiti dve vodeće ekipe domaćeg šampionata Partizan i Radnički Kragujevac.

Trener Kragujevčana Miroslav Nikolić veruje da Radnički ponovo može do pobede protiv beogradskih crno-belih.

"Nećemo se predavati, jesu oni favoriti, ali smo znali i da ih pobedimo tamo", rekao je Muta Nikolić pred derbi u Beogradu.

Jedan od najboljih košarkaša Radničkog Dejvid Sajmon takođe veruje u uspeh svog kluba, a očekuje i učešće u finalu Superlige.

"Partizan nam izuzetno odgovara kao rival, naš stil igre se podudara sa onim što nas čeka sa druge strane terena. Naše ključne prednosti koje mogu da nam donesu treći trijumf nad prvakom biće jaka odbrana i skok. Na taj način smo rešili obe utakmice koje smo osvojili.

Znam svoj zadatak u timu, kao i svaki saigrač, verujem da ćemo obradovati navijače kao što je to Radnički uradio u prvom delu prvenstva, ali i prošle godine u Beogradu u istom takmičenju. Osvežili smo se u pauzi koja je za nama, potpuno smo spremni za završnicu lige i ubeđen sam da je moguće da dopremo i do srpskog finala",
rekao je Sajmon.

Nakon ovog kola, Radnički će još na svom terenu dočekati Radnički FMP 15. maja od 19 časova i Hemofarm tri dana kasnije u isto vreme, a u poslednjem kolu 23. maja gostovaće Crvenoj zvezdi.

Ne propustite