Muta potvrdio: ''Nek me traže i evroligaši, ostajem u Radničkom!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.06.2012.
21:43
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

I pored nagoveštaja da će po završtku sezone napustiti klupu Radničkog, Miroslav Nikolić je postigao definitivan dogovor sa čelnicima kluba da i naredne sezone predvodi Kragujevčane.

ABAliga
ABAliga

Povezane vesti

Više dileme nema, Miroslav Nikolić ostaje u Radničkom!

Trener kragujevačkog kluba danas je postigao konačan dogovor o nastavku saradnje sa klupskim čelnicima, što je kasnije i potvrdio medijima.


Razgovor sa Nikolićem vođen je na najvišem nivou. Gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović sa najbližim saradnicima, zatim počasni predsednik kluba Mlađan Dinkić, predsednik i direktor Radničkog Ivan Grujin i Aleksandar Mitrović su danas u Beogradu uspeli da izdejstvuju pristanak iskusnog stručnjaka da i naredne sezone ostane na klupi Radničkog.

''Ovaj klub je moja profesionalna ambicija i želja, sportski motivi me vežu za Kragujevac. Posle ovakvog dogovora, mogu da me traže i evroligaši, ja ostajem veran Radničkom", poručio je posle sastanka Nikolić.

Gradonačelnik Stevanović je izrazio nadu da radnički u narednoj sezoni može da napravi rezultatski korak napred, a predsednik kluba Grujin je najavio stvaranje jače ekipe u odnosu na proteklu sezonu.

"Želimo da u poboljšanim uslovima stvorimo još bolji tim koji će biti konkurentan najboljim ekipama u okruženju", izjavio je Grujin.

Ne propustite