Muta: ''Stvaramo pobednički mentalitet''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.09.2012.
23:56
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Trener kragujevačkog Radničkog ima dosta razloga za zadovoljstvo posle četiri pobede na pripremnim utakmicama ovog leta.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Najnovija je ostvarena večeras protiv skopskog MZT-a, Nikolić je video i neke slabosti u igri svog tima, ali uverava da će, kako vreme bude odmicalo, sve izgledati još bolje.

''Sve nas služi zdravlje, nema povreda koje nas brinu i za sada nema ni razloga za bilo kakve alarme. Bitno mi je da dobijamo utakmice, stvaramo pobednički mentalitet, igrači shvataju da tražim ratničku košarku. Ovo jeste maksimum naših trenutnih mogućnosti, ali bićemo sve bolji do početka lige, svima je jasan kvalitet koji ima Radnički'', poričio je Nikolić.

Trener Radničkog je zadovoljan i zbog činjenice da, kako kaže, njegov tim već sada stavlja do znanja svima kako će igrati kad počne nova sezona.

''Igraćemo brzo, sa jakom odbranom, na kontranapade, sa dosta šuteva i puno skokova. Još ne funkcioniše ta geometrija, ali tu su treninzi, a momci su potpuno motivisani da se pokažu u najboljem svetlu od tog 29. septembra kada počinjemo takmičenje na Jadranu'', poručio je Nikolić.

Ne propustite