Muta u svom stilu: ''Pukli smo...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.11.2013.
23:24
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Posle ubedljivog poraza Radničkog u duelu sa Partizanom, trener Kragujevčana Miroslav Nikolić konstatovao da njegov tim ne može da izdrži naporan ritam jakih utakmica u koje je ušao u poslednje vreme.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipa Radničkog pruža dobre partije u Evrokupu, blizu je plasmana u drugi krug tog takmičenja, ali je u ABA ligi ušla u seriju od četiri uzastopna poraza. Ono što takođe upada u oči to je da je Nikolićev tim, najslabije partije pružio u duelima sa beogradskim ''večitim rivalima''.

Podsetimo, od Crvene zvezde u Pioniru Radnički je izgubio čak sa 37 poena razlike, dok je Partizan večeras u kragujevačkom ''Jezeru'' slavio sa ''plus 26''.

Posle najnovijeg poraza, trener Radničkog Miroslav Nikolić je naglasio da njegova ekipa sve teže izdržava naporan ritam mečeva u ABA ligi i Evrokupu.

''Jako smo umorni, 'pukli' smo totalno zbog malog fonda igrača i ritma sreda-subota. Ovako kvalitetne utakmice više ne možemo da igramo. Nismo mogli da pariramo Partizanu koji je iskusniji i fizički snažniji od nas.

Imali su mnogo skokova u napadu, a mojim igračima sam pre utakmice dao samo dve informacije - da se 'bijemo' u reketu i gradimo koš. Ali, razlika u kvalitetu je velika, mi još uvek nismo dostigli nivo Partizana. Jović je bio bolestan, Dimić takođe nije potpuno spreman, ali su stisli zube i odigrali, iako nisu mogli da pruže maksimum''
, objašnjava Nikolić.

Inače, Radnički već u utorak ujutru putuje u Finsku, gde u sredu gostuje tamošnjem Bizonsu u sedmom kolu Evrokupa.

Ne propustite