Mutombu suđena Hrvatska!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.02.2014.
16:25
Izvor: Sportske.net

Nesuđeno pojačanje FK Partizan, Belgijanac Andre Mutombo nastaviće karijeru u hrvatskoj ligi u kojoj je nastupao u u prethodnoj sezoni.

nkistra1961.hr
nkistra1961.hr

Povezane vesti

Nogometni klub Istra dogovorio je saradnju sa Belgijancem koji je tokom tekućeg pripremnog perioda pokušao da se nametne stručnom štabu FK Partizan.

Andre Mutombo borio se ua ugovor u klubu iz Humske ali mu je nakon prvog dela priprema u Antaliji stavljeno do znanja da ne poseduje kvalitet kojim bi inostrani fudbaler, koji dobija ugovor u Partizanu, morao raspolaže.

Put ga je ponovo odveo u Hrvatsku, gde je već nastupao za NK Rijeka. Ovoga puta, Mutombo je produžio ka severnom delu hrvatske rivijere i našao angažman u NK Istra iz Pule.

"Iz Rijeke sam otišao jer se tamo više nisam osećao dobro. Međutim, to je duga priča i trenutno nebitna. Najvažnije je da ne pričam mnogo, nego da igram. Posle Rijeke bio sam blizu potpisa ugovora sa Partizanom, ali nema veze. Sada sam ovde i želim da igram dobro u dresu Istre" izjavio je Mutombo za zvanični sajt NK Istra.

Podsećamo da je Mutombo na konrolnim utakmicama uspevao da dokaže deo svog kvaliteta, postigao je i jedan pogodak, ali mu sve to nije bilo dovoljno da dobije ugovor u Partizanu.

Ne propustite