Na Čairu postignut dogovor!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.01.2013.
17:25
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaleri niškog Radničkog ipak će prekinuti štrajk. Oni su u četvrtak obavili razgovor sa čelnicima kluba, dogovor je postignut i u petak bi konačno trebalo da bude normalizovan rad ekipe na startu priprema za prolećni deo sezone.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Podsetimo, posle obavljene prozivke u sredu, fudbaleri Radničkog su stupili u štrajk, odbijajući da izađu na teren i treniraju.

Kako je i najavljeno, uprava kluba je u četvrtak održala višečasovni sastanak sa igračima i tom prilikom im obećala skoro rešavanje finansijskih problema, pa bi u petak trener Aleksandar Ilić trebalo da ima na raspolaganju sve fudbalere.

On će tada obaviti novu prozivku, posle čega će Radnički i zvanično početi pripreme za prolećni deo sezone, koje će se obavljati u Nišu do 4. februara, a zatim sledi odlazak na Dojran.

Predsednik kluba Slavoljub Vlajković izjavio je posle sastanka sa igračima da je klub uz njih, kao i da ima razumevanja za njihove zahteve.

''Bilo je dosta blokadi i zato je klub u problemu. Zajedno sa Gradom i sponzorima pokušaćemo da nađemo rešenje i da fudbalerima počne redovna isplata plata'', izjavio je Vlajković, a prenose ''Južne vesti''.




Ne propustite