Na derbi u Jagodini za 200 dinara

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2013.
18:42
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbalski klub Jagodina odredio je cene karata za predstojeći derbi 18. kola Jelen Superlige koji je na programu u subotu a kada u prestonicu Pomoravskog okruga stiže branilac trofeja, ekipa Partizana.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Derbi 18. kola Jelen Superlige igra se na stadionu podno Đurđevog brda u Jagodini gde će istoimeni klub iz grada na Belici ugostiti petostrukog uzastopnog šampiona Srbije, ekipu Partizana.

Svi oni koji budu želeli uživo da prisustvuju utakmici moraće da izdvoje od 200 do 400 dinara koliko košta najjeftinija, odnosno najskuplja ulaznica za pomenuti meč.

Ulaz na severnu i južnu tribinu košta 200 dinara, na istok se može ući za 300, dok će za ulazak na zapad navijači morati da izdvoje 400 dinara.

Shodno odredbama zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama karte neće moći da kupe osobe mlađe od 16 godina a jedna osoba moći će da kupi najviše četiri ulaznice pod uslovom da sa sobom ponese ličnu kartu, vozačku dozvolu ili pasoš.

Karte za duel Jagodine i Partizana mogu se kupiti od četvrtka na blagajnama stadiona od 11 do 18 časova a na dan utakmice blagajne će biti otvorene od 10 časova do početka utakmice. Ulaznice se mogu kupiti i na prodajnim mestima Ticketline-a.

Derbi 18. kola JSL igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite