Na Karaburmi stasavaju novi "Ivanovići"...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.11.2012.
15:28
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trijumf OFK Beograda nad Spartakom u okviru 14. kola JSL u prvi plan je stavio štopera "Romantičara" Vladana Adžića koji je potvrdio da na Karaburmi i dalje "niču" talenti kakvi su bili, sada afirmisani fudbaleri, Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Da klub sa Stare Karaburme i dalje "proizvodi" fudbalere koji bi u dogledno vreme mogli da pođu stopama Baneta Ivanovića i Aleksandra Kolarova svedoči i primer Vladana Adžića.

Štoper OFK Beograda u subotu je izrastao u junaka duela sa Spartakom na Omladinskom stadionu pošto je pogotkom u 84. minutu doneo sva tri boda ekipi Zorana Milinkovića.

Skromni Adžić nije želeo da stavlja svoj učinak u prvi plan pa je "pomoć" napadačima na subotnjem meču opisao kao uzajamnu koja krasi kvalitetan kolektiv u kojem saigrači "ginu" jedan za drugog.

"Presrećan sam zbog postignutog gola, jer je odlučio susret. Još jednom smo pokazali da sjajno funkcionišemo. Napadači nama pomažu u odbrani, ali i mi njima u atacima ka golu protivnika. To je snaga kolektiva. Prezadovoljan sam igrom celog tima. Nije pojedinac tu u pitanju, već cela ekipa, imamo snažan sastav i ova generacija već sada pokazuje da može mnogo. Žao mi je što se završava prvi deo sezone, jer smo tek sad uhvatili pravi ritam" kazao je Vladan Adžić.

Junak duela sa "Golubovima" nije zaboravio da pohvali ni sjajne navijače koji su tokom jesenjeg dela sezone konstantno bili uz tim i nosili ekipu do preporoda nakon lošeg starta u tekućem šampionatu.

"Nemam reči, fantastične navijače imamo. Svuda nas bodre. Imali su strpljenja posle lošeg starta da sačekaju dobre rezultate i što je najbitnije bili su uz nas, kada nam je bilo najteže. Sada zajedno sa njima rušimo sve prepreke i radovanja će tek biti" zaključio je Adžić.

OFK Beograd se u poslednjem meču jesenjeg dela sezone sastaje sa ekipom BSK Borče kada će pokušati da novom pobedom napravi pomak na tabeli koji bi značio spokojan odlazak na zimske pripreme i pravljenje planova za uspešnije proleće.

Ne propustite