Na kraju 16 povređenih, policija najavljuje hapšenja

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.10.2012.
08:48
Izvor: Sportske.net

Sramna dešavanja u "Morači" dobiće epilog, barem tako tvrde tamošnji mediji i policija. Još samo da se dogovore šta se desilo...

Boris Pejović - vijesti.me
Boris Pejović - vijesti.me

Povezane vesti

Kako pišu "Vijesti" ukupno je 16 povređenih, jedna devojka je zadržana u bolnici, a posle meča je medicinsku pomoć zatražilo i nekoliko pripadnika obezbeđenja.

Policija će se zvanično oglasiti tokom popodneva, ali su već poručili da se traga za vinovnicima incidenta i da niko neće proći nekažnjen za ono što se dogodilo.

KK Budućnost sa sebe skida odgovornost.

"Mi smo uradili sve što je u našoj moći da sprečimo incidente, ne znam šta je zakazalo. Štampali smo manje ulaznica, 'Varvare' je pretresala i policija i obezbeđenje, ne znam kako su uneli pirotehniku u dvoranu", rekao je "Vijestima" direktor Podgoričana Radulović.

On je bio veoma neraspoložen zbog slike koja je poslata u svet, a u klubu očekuju kaznu.

Pro - vladina "Pobjeda" smatra da su incident počeli navijači Partizana i konstatuje da je nekolicina njih prva preskočila teren što je isprovocirali "Varvare". Kakva će biti zvanična verzija videćemo, nezvanično navijači Budućnosti svoje ponašanje pravdaju skandiranjem navijača Partizana koji su se okupili iz svih krajeva Crne Gore.

Sinoć je uhapšeno petoro ljudi koji su neposredni učestvovali u obračunima sa policijom koji su se proširili na grad. Međutim, tek sledi identifikacija svih izgrednika pomoću kamera i njihovo privođenje, barem se tako najavljuje.

Osim policije verovatno će se oglasiti i liga, a kakva će biti kazna za Budućnost saznaćemo u narednim danima.

Ne propustite