Na leto novi napad?

Autor: Boris Jovanović
utorak 08.01.2013.
13:01
Izvor: Sportske.net

U junu će Partizan ostati sigurno bez dva svoja bisera, Marka Šćepovića i Lazara Markovića, što će praktično značiti stvaranje potpuno nove ofanzivne linije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

I dok su svima puna usta kontinuiteta, stvaranja ekipe, kako sada izgleda, Partizan će u novu sezonu ući sa samo jednim napadačem iz tekuće, i to onim koji je prošlog juna priključen ekipi, Aleksandrom Mitrovićem.

Podsetimo, crno-beli su pre šest meseci doveli Stefana Šćepovića i Zabiju, prvi je već otišao, drugi je razočarao i praktično je na izlaznim vratima.

Već u junu još dvojica će napustiti Humsku, Lazar Marković je na korak od Čelsija i sigurno će otići u narednom prelaznom roku, a istim putem će i Marko Šćepović.

Njegov menadžer Falji Ramadani je "Sportskom žurnalu" najavio da će narednog leta i njegov klijent napustiti srpski fudbal. Mlađi Šćepović je nezadovoljan minutažom nakon povrede želeo ove zime da ode, ali sada se situacija promenila, ostali su samo on i Mitrović pa će sigurno dobiti priliju.

Pre povrede je imao ponudu Anžija, javio se i Liverpul, proleće će definitivno biti vreme afirmacije za Šćepovića posle čega sledi transfer.

Partizan će tako ostati sa Mitrovićem, ponovo morati iz početka, a kvalifikacije za evro kupove počinju već u julu. Jasno je da kada svako leto stvaraš novi tim, šanse za uspeh su znatno manje.

Ali, pomoći nema, u Humskoj se uzdaju u svoju fabriku talenata, mada sa golobradim mladićima za Evropu to nije dovoljno...

Ne propustite