Na "Marakani" ne misle o blokadi transfera

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.01.2014.
21:46
Izvor: Sportske.net

Iz FK Crvena zvezda poručuju da neće biti blokade transfera zbog dugovanja bivšim trenerima i igračima pošto će dužnici biti namireni do početka prolećnog dela sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampionu Srbije zaprećeno je zabranom registracije novih igrača zbog dugovanja koje crveno-beli imaju prema svojim bivšim fudbalerima i trenerima.

Procena je da Zvezda u datom trenutku mora da plati između 300.000 i 500.000 evra da bi do kraja prelaznog roka mogla da registruje pojačanja koja dovede a generalni sekretar kluba Miodrag Zečević tvrdi da nema razloga za brigu.

"Kad se desilo da nismo platili? Sve obaveze koje imamo ćemo i isplatiti. Tako je bilo prošle godine, tako će biti i sada" poručuje Zečević.

Zvezda duguje Filipu Jankoviću, Aleksandru Pantiću, Nemanji Nikoliću, Srđanu Mijailoviću, Milanu Jovanoviću, Urošu Ćosiću, Stevanu Reljiću, Natanijelu Asamoi i Đorđu Tutoriću.

Listi igrača kojima će morati da isplati dugovanja priključiće se i Marko Mirić i Aleksandar Kirovski koji su u četvrtak dobili raskid ugovora na štetu kluba pred Arbitražnom komisijom FSS.

Ne propustite