Nacionalni stadion - Marakana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.03.2013.
23:15
Izvor: Sportske.net

Nebojša Čović obelodanio predlog Crvene zvezde kao odgovor na inicijativu predsednika FSS Tomislava Karadžića o izgradnji Nacionalnog stadiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ideja Tomislava Karadžića o rušenju stadiona Crvene zvezde i Partizana, uz izgradnju jednog modernog, Nacionalnog stadiona, za sada ne nailazi na podršku dva naša najveća kluba.

Pre par dana je ispred Partizana svoje neslaganje izneo sportski direktor Ljubiša Tumbaković, a posle sednice Upravnog odbora Crvene zvezde i klub sa Marakane je izneo svoj stav.

Naime, Nebojša Čović je u ponedeljak uveče novinarima rekao da Zvezda odbacuje ideju o rušenju Marakane, već predlaže da u budućnosti upravo Marakana postane nacionalni stadion!

''Bićemo konstruktivni po tom pitanju, ali prvi uslov je da nema rušenja Marakane. Prema tome, čim nema rušenja nema ni izmeštanja.

Mislimo da naš stadion može da bude nacionalni. Naša lokacija je izvanredna, tim pre što se nalazi u centru grada. Postojeći stadion je imovina Crvene zvezde i uz pristojna sredstva može da bude stadion koji ispunjava sve evropske standarde
'', poručio je Čović, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.


Ne propustite