Nađ: ''A da je Pauljević negde kiksnuo?''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.08.2013.
17:54
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Sportski direktor Partizana Albert Nađ replicirao je treneru niškog Radničkog Dragoljubu Bekvalcu koji je uoči derbija na Čairu javno postavio pitranje ''zbog čega se Partizan plaši Pauljevića, igrača koji mu nije bio potreban''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle izjava koje su se pojavljivale u vezi nastupa Branka Pauljevića protiv Partizana u meču drugog kola Superlige, mnogi su bili iznenađeni kada su ga sinoć videli na terenu u dresu Radničkog.

Trener Nišlija je posle meča to objasnio rečima da ga niko nije obavestio da Pauljević ne može da igra protiv crno-belih, na šta je dan kasnije reagovao sportski direktor Partizana Albert Nađ, koji je pokušao i da pojasni celu situaciju oko Pauljevića, ali i drugih Partizanovih fudbalera na pozajmicama u pojedinim superligaškim klubovima.

''Potpisali smo sporazum o pozajmici i overili ga u FSS u kome jasno stoji da Pauljević ne treba da bude u sastavu protiv matičnog kluba, kao i druga dvojica pozajmljenih – Knežević (Radnički 1923) i Aškovski (Donji Srem), a gospodin Bekvalac je to znao.

Suština svega  je da se zaštite Partizan, klub kome pozajmljujemo igrača, a najviše sam igrač. Ne daj Bože da je Pauljević sinoć negde pogrešio i mi dali gol, pa kako bi javnost reagovala…'',
objašnjava Nađ., koji nije želeo da komentariše suđenje i komentare da je Partizan možda oštećen, jer fudbaler domaćih Živković nije ranije isključen, iako je bilo povoda za to.

''Ne bih da komentarišem suđenje, pošto ga nisam komentarisao ni posle Novog Pazara'', zaključio je Nađ.


Ne propustite