Nađ: "Bez bočnih vetrova, molim"

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.08.2013.
09:54
Izvor: Sportske.net

Direktor Partizana kaže da će biti pojačanja, ali da u Humskoj misle samo na Ludogorec. Nada se da neće biti "spoljnih udara" kao pred prethodne mečeve.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Albert Nađ gleda ka Ludogorecu.

"To je najbitnije, mislimo samo na taj meč, moramo da prođemo. Po meni, prvo poluvreme u Bugarskoj smo odigrali dobro defanzivno, u pitanju je kvalitetan rival, ali dobro smo se nosili", kaže direktor Partizana.

"Rival je odličan, kao i mi ume da igra na rezultat. Moramo da budemo strpljivi, rezultat je u prvom planu. Porasli smo sa novim igračima, dolaskom pojačanja ćemo igrati bolje, kao na pripremama gde smo pružali bolje partije nego u Evropi", dodaje Nađ.

Povratak Mitrovića mnogo znači.

"O tome ne treba posebno govoriti, mnogo je bitan, vratio se sa teškog takmičenja, ali je krucijalan. Kao i Đemba-Đemba koji je u pola sata pokazao da će biti pojačanje. MItrović mora samo da razmišlja o Bugarima, to je njegov cilj, o transferu o tom-potom. Ima ugovor još tri godine"
, ocenio je Nađ.

"Za ovu utakmicu se živi, igrači moraju da znaju da je ovo jedinstvena utakmica veliki je ulog. I ja sam bio igrač, znam koliki je pritisak, ali igrači moraju da budu svesni da oni odlučuju", poručio je Albert Nađ.

Želi da izbegne neke situacije.

"Nadam se da neće biti spoljnih udara, da se priča samo o utakmici, a ne o drugim stvarima. Znamo da nam od ovoga mnogo zavisi, eliminacijom Bugara dobijamo još šest mečeva u Evropi. Molim publiku za strpljenje, svaka greška je skupa, mi smo to platili u prvom meču", zaključio je Nađ.


Ne propustite