Nađ - "Ćuti i radi!"

Autor: Boris Jovanović
utorak 09.07.2013.
09:24
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Po sportskom direktoru to je taktika Crno-belih za velike rezultate ovog leta. Novac nije garancija uspeha, Nađ kaže da je potreban zadnji vezni...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijači Partizana ne kriju da bi voleli da se ponovi 2010. Tada je Albert Nađ, sa nikad razjašnjenom funkcijom koordinatora sportskog sektora, odradio prelazni rok, priča se sa 30 000 evra koliko je plaćen Radiša Ilić. Epilog znate, Partizan je igrao LŠ.

"Novac nije garant uspeha, ulagali smo u nekim prelaznim rokovima i veliki novac, pa nismo uspeli da ostvarimo cilj", rekao je Nađ izveštačima posle duela sa Legijom u Varšavi.

On je dodao da kao i pre tri godine ne treba puno pričati.

"Ćuti i radi, to je bila deviza i tada i sada. Tako je najbolje", dodaje Nađ koji nije zadovoljan određenim stvarima u igri. Ipak ima pomaka...

"Primili smo naivne golove, realizacija nije na nivou, moramo da koristimo šanse. Sa druge strane, igramo visoki presing, spremni smo da napadamo u talasima, to se traži u Evropi", objašnjava sportski direktor.

Tim je ostao bez petorice standardnih. Na izlaznim vratima je Marko Šćepović.

"Nisam siguran da će on prvi otići, imaćemo ga za duel sa Širakom. Ono što nam je potrebno je zadnji vezni, i to nema nikakve veze sa partijama Saše Markovića. To je osetljivo mesto u ekipi, potrebna je konkurencija"
, smatra Nađ koji je i sam napravio karijeru na toj poziciji.

"Nećemo da gomilamo igrače, neke je nemoguće dovesti", zaključio je Nađ uveren da Partizan može mnogo ovog leta...

Ne propustite