Nađ: "Ivanov i Ilić ostaju, u ponedeljak novo pojačanje"

Autor: Beta Beta
petak 21.06.2013.
17:14
Izvor: Beta

Sportski direktor Partizana poručio je da navijači ne moraju da strahuju da li će Ilić i Ivanov napustiti klub jer su njih dvojica ključni igrači šampiona Srbije, a ujedno je dodao da bi novo pojačanje moglo da stigne već u ponedeljak.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ rekao je danas da bi kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević pojačao konkurenciju u timu ako bi došao i da je beogradski klub blizu da "završi neke poslove".

"Svi dobro znamo da je Vulićević kvalitetan igrač koji bi pojačao konkurenciju u timu. Trener ima pravo da iznosi svoje želje. Radimo na mnogim stvarima i blizu smo da završimo neke poslove", rekao je Nađ novinarima na Zlatiboru, gde se fudbaleri Partizana nalaze na prvom delu priprema.

Nađ je rekao da štoper Saša Ivković, koji je došao iz Teleoptika, dobro radi i da ne vidi razlog zašto bi Partizan bilo koga dovodio ako "to ima u svojoj kući".

On je kazao da je važno da se reši pozicija zadnjeg veznog, iako klub ima poverenje u Sašu Markovića.

"Pokušali smo sa Igorom Duljajem, to je profil igrača kojeg želimo u Partizanu", naveo je on.

Nađ je rekao da je predstavljanje novog pojačanja moguće već u ponedeljak.


"Ne želimo da nagomilavamo igrače, nemoguće je raditi u takvim uslovima jer se stvara nezadovoljstvo. Imamo dobar fond igrača koji može dobro da se pripremi za prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona", rekao je Nađ.

Kapiten crno-belih Saša Ilić još nije produžio ugovor, a Nađ je istakao da bi ta tema uskoro trebalo da se zaključi.

"Nemoguće je da Saša Ilić ne putuje na drugi deo priprema u Sloveniji. On je veoma bitan za ovu ekipu i trebalo bi da zaključimo tu temu", istakao je Nađ.

Na pitanje kakav je status štopera Ivana Ivanova, Nađ je kazao da bugarski fudbaler ima ugovor još godinu dana i da je on jedan od ključnih igrača.

Ne propustite