Nađ ''nije u toku'', Slobi Iliću ''mirna savest''

Autor: Darko Mitrović
subota 11.02.2012.
22:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Humskoj ne žele da komentarišu jučerašnje optužbe Dragiše Pejovića, a akteri spornog meča iz redova Partizana čak se i ne sećaju o kom se susretu radi. Od Čačana reagovao prvi čovek Borca Slobo Ilić, koji tvrdi da je ovo još jedan od pokušaja ''hajke''

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ozbiljne optužbe koje je izneo nekadašnji fudbaler čačanskog Borca Dragiša Pejović nisu previše uzbudile ljude u Partizanu, pa ni aktere tog meča iz 2007.  

Jedan od njih je i sadašnji koordinator crno-belih Albert Nađ, koji je meč, za koji Pejović tvrdi da je bio namešten, odgledao sa klupe za rezerve. Međutim, Nađ tvrdi da se pomenutog susreta čak i ne seća.

''Ne znam šta je pričao Pejović i ne mogu da ulazim u celu priču o svemu tome. Sad sam tek saznao da sam bio rezerva u tom meču. Zaista ne znam koji su motivi Pejovića za takvu priču i šta se dešavalo u ekipi Borca pred tu utakmicu'', izjavio je Nađ.

Slično je reagovao i Nemanja Rnić koji je u tom susretu odigrao poslednjih dvadesetak minuta.

''Odigrao sam mnogo mečeva protiv Borca, kako u Beogradu, tako i u Čačku i zaista se ne sećam kako je izgledala ta utakmica'', izjavio je Rnić.

Što se tiče reakcija iz Pejovićevog nekadašnjeg kluba, oglasio se Slobo Ilić, prvi čovek Borca, koga je Pejović optužio za umešanost u navodno nameštanje. Doduše, i on tvrdi da se ničega ne seća, čak ni da li je Pejović uopšte i  igrao tada, ali je siguran da Borac nikad nije nameštao mečeve.

''Mirna mi je savest, igramo časno, pošteno, tako će biti dok sam ovde. Uostalom, zašto tada nije pričao o tome? Kaže da mu je prećeno. Ja ne znam stvarno ko mu je pretio...'', istakao je Ilić i dodao da mu sve liči na ''hajku'' koja se vodi protiv njegovog kluba u poslednjih godinu dana.

Ilić je odbacio optužbe i da je navodno davio Pejovića.

''Nikad ga u životu nisam davio, niti išta slično, ali samo mi u Borcu znamo šta smo sve prošli sa njim'', konstatovao je Ilić, ali nije želeo da otkriva detalje. 










Ne propustite