Nađ odlazi, Tumba (za sada) ne dira u Đurićevu fotelju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.06.2014.
21:30
Izvor: Sportske.net

Nakon sednice Sekretarijata FK Partizan postalo je jasno da Albertu Nađu neće biti ponuđen produžetak saradnje a u isto vreme se oglasio i Ljubiša Tumbaković povodom spekulacija da će u decembru preuzeti predsedničku fotelju u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako je bilo najavljeno, u Humskoj su u sredu zasedali čalnovi Sekretarijata FK Partizan a potpredsednik Mile Jovičić indirektno je potvrdio da će Albert Nađ napustiti klub što bi moglo da bude ozvaničeno na sednici UO u četvrtak.

"Utvrđeni su teme o kojima ćemo raspravljati na Upravnom odboru, kao i stavovi. O svemu ostalom, tačnije o konkretnim temama razgovaraćemo posle te sednice" rekao je Jovičić a prenose "Novosti".

Za sada nema indicija ko bi mogao da preuzme funkciju sportskog direktora a jedna od mogućnosti je i ta da Marko Nikolić postane tim menadžer čime bi objedinio trenersku i direktorsku funciju.

Sednica Upravnog odbora zakazana je za četvrtak u 16 časova a tada bi trebalo da bude poznato više detalja o ovom pitanju.

U isto vreme pokrenuta je i priča o mogućnosti da Ljubiša Tumbaković nasledi Dragana Đurića na predsedničkoj poziciji što nekadašnji trener i sportski direktor FK Partizan ne želi da komentariše jer veruje da je za takvu priču prerano.

"Dragan Đurić je predsednik i moj prijatelj i svakako da sada nije trenutak da se priča na tu temu. Nema smisla raspravljati o onome što bi eventualno moglo da se dogodi, mnogo je važnije da se svi partizanovci okrenu Partizanu i pomognu mu koliko god mogu. Moj doprinos nikada nije bio sporan, on je uvek veliki" kaže Tumbaković za "Novosti".

Podsećamo da je Tumbaković Partizan napustio u sezoni 2012/2013 kada je preuzeo trenersku poziciju u Vuhan Zalu.

Nakon povratka u Srbiju ostao je bez angažmana a kako sada stoje stvari mogao bi da se uključi u trku za predsedničku fotelju kluba iz Humske kada Dragan Đurić "abdicira" u decembru tekuće godine.

Ne propustite