Nađ osuo paljbu: ''Bruka i sramota!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.08.2013.
23:29
Izvor: Beta

Sportski direktor Partizana zapanjen indolentnom igrom ekipe šampiona Srbije protiv Tuna posle meča izjavio da ga je ''stid što je bio deo ovakve predstave''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je večeras da su fudbaleri tog tima pružili "tužnu i žalosnu" igru i da se stidi što je bio deo te "predstave".

"Tužna i žalosna igra i Partizana, stidim se što sam bio deo ove predstave. Ne mogu da razumem da imaju priliku da igraju još šest utakmica u Evropi i da ne izađu na teren sa željom i žarom", rekao je Nađ novinarima posle meča u Tunu.

Šestostruki uzastopni šampion Srbije izgubio je večeras u gostima od Tuna, osmog tima u ligi Švajcarske, koja ima 10 klubova, sa 3:0 u baražu za Ligu Evropa.

Nađ je kazao da je ponašanje nekih igrača "stidno i sramno".

"Kako su se pojedinci večeras ponašali, to je stidno i sramno. Mladi Andrija Živković im je za 20 minuta pokazao kako se treba boriti za dres Partizana, a pojedinci ga nisu ni oznojili. Ne mogu više da pričam, još je vruća glava. Pričaćemo, ima vremena", rekao je Nađ.

Funkcioner Partizana pričao je sa srpskim izveštačima iz Tuna nakon što su igrači izašli na sporedan izlaz, izbegavši novinare i otišli pravo u hotel.

Crno-beli se sutra vraćaju u Beograd.

Ne propustite