Najjači šut u Partizanu ima...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.05.2014.
18:22
Izvor: Sportske.net

Takmičenje "Jelen Super šut" nastavljeno je u utorak u Zemunu gde su fudbaleri Partizana oprobali svoj udarac i otkrili ko je od njih "tobdžija".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Takmičenje koje je postalo tradicionalno od kada je Apatinska pivara i njen proizvod "Jelen pivo" postalo glavni sponzor domaćeg fudbalskog šampionata održano je danas u SC "Teleoptik" u Zemunu.

Snagu svog udarca danas su imali priliku da isprobaju prvotimci Partizana. Šutiralo se sa sedam metara udaljenosti od gola, a svaki igrač imao je pravo na dva pokušaja.

Prvi je pristupio Saša Marković koji je šutnuo loptu 120 km/h. Nakon veznog fudbalera Partizana lopti je prišao Živko Živković koji je demonstrirao šta znači "topovski udar".

Rezervni čuvar mreže u ekipi Partizana šutnuo je loptu 131 km/h što je bio najbolji rezultat u ekipi Marka Nikolića.


Mnogi su očekivali da rekord postavi Nikola Drinčić, fudbaler koji je za nekoliko meseci u crno-belom dresu više puta demonstrirao svoj razoran i precizan udarac.

No, očigledno da je preciznost mnogo važniji faktor kod šuta Drinčića, pošto je aparat izmerio udarac od 118 km/h.

U dosadašnjem delu takmičenja, najjači su bili šuteri Javora:

1. Stevan Račić, FK Javor – 136 km/h
2. Ivan Josović, FK Javor; Dejan Milovanović, FK Voždovac – 131 km/h
3. Predrag Đorđević, FK Javor; Budimir Janošević, FK Spartak; Marko Jevtović, FK Novi Pazar – 130 km/h
4. Branko Pauljević, FK Radnički; Stefan Mihajlović, FK Sloboda – 127 km/h
5. Aleksandar Trišović, FK Radnički; Aleksandar Ćivun, FK Sloboda, Nejc Pečnik, FK Crvena Zvezda; Nikola Vasiljević i Darko Micevski, OFK Beograd – 126 km/h
6. Vladimir Milenković, FK Radnički; Nikola Popara, FK Vojvodina; Slavko Ćulibrk, FK Voždovac; Danijel Stojković, FK Voždovac; Miloš Tintor, FK Radnički 1923 – 124 km/h.

Ne propustite