Najomraženiji fudbaleri na Pirinejima

Autor: Bojan Jovanovic
subota 21.07.2012.
21:22
Izvor: Sportske.net

Postoje fudbaleri koji će, ma koliko dobro igrali, uvek biti na meti ljubitelja fudbala. Radi se o igračima vrelog temperamenta i naravi koju je teško promeniti. Pogledajte listu najomraženijih fudbalera u Primeri.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nisu svi igrači poput Andree Pirla, Alesandra Del Pjera, Andresa Inijeste koje većina ljubitelja fudbala voli.

Postoje oni fudbaleri koji su "trn u oku" navijačima širom sveta.

5. Jedan od njih je svakako Kristijano Ronaldo. Ma koliko vrhunski fudbaler bio, CR7 skoro na svakom stadionu izaziva zvužduke navijača zbog svog prepotentnog ponašanja. Iako mnogi tvrde da je u privatnom životu prijatan i dobar mladić, na terenu deluje arogantno, često pokušava da iscenira prekršaje, a jednom je i izjavio da ga ne vole jer je "Lep, bogat i dobar fudbaler".

Ronaldo

4. Još jedan igrač koji mora da se nađe na ovoj listi svakako je Pepe. Portugalac je pravi kasapin na terenu, deluje kao da bi i rođenu majku "skršio" kako bi stigao do cilja. Ipak, ima i onih koji ga obožavaju jer je vrhunski fudbaler i ostavlja srce na terenu.

pepe-600-20120119121446

3. Kako ne bi bilo samo igrača Real Madrida na ovoj listi, tu je Serhio Buskets. Serhio Buskets je sinonim za provokatora, konstanstno je u razgovoru sa protivničkim igračima, često glumata, a jednom je i uvredio fudbalera Real Madrida rekavši mu da je "majmun".

buskets

2. Tu je još jedan igrač Barselone, Dani Alveš. Za razliku od Busketsa koji svesno radi to što radi, Dani Alveš ne može da pobegne od svog porekla i brazilskih favela u kojima je odrastao. Jednostavno deluje kao pušten s lanca, nema samokontrolu i očigledno je da ne može da obuzda svoj vreli temperament.

Alves

1. Za kraj jedan bivši "Katalonac" i "Madriđanin", Luis Figo. Iako je uvek bio maksimalno korektan na terenu, izrastao je u omraženog fudbalera na Pirinejima, pre svega kod navijača Barselone, pošto ih je izneverio prešavši na Bernabeu. Dobro je poznata svinjska glava koja ga je dočekala na povratku na Kamp Nou.

Figo

(nastaviće se...)

Ne propustite