Najveća Rašovićeva briga - levi bek?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2013.
12:37
Izvor: Sportske.net

Trener ekipe Partizana Vuk Rašović součen je sa brojnim problemima od početka sezone, kako kadrovskim, tako i kada je u pitanju igra njegovog tima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U susret dvomeču sa švajcarskim Tunom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, možda i najveća briga kad je u pitanju sastav ekipe, jeste pozicija levog beka.

Podsetimo, u revanšu protiv jermenskog Širaka, Vladimir Volkov je dobio crveni karton, zbog čega je kažnjen sa tri meča neigranja, a treći, poslednji, odradiće u četvrtak protiv Tuna.

Njegova alternativa u duelima sa bugarskim Ludogorecom bio je Nikola Gulan, ali je u revanšu i on ''pocrveneo'', pa će Rašović u prvom meču protiv Švajcaraca morati da se odluči za neko novo rešenje.

Za to mesto konkurišu dvojica fudbalera - iskusni Voja Stanković i mladi Nemanja Petrović. Stanković je u prvom meču protiv Širaka zamenio Ivanova na poziciji štopera i nije se proslavio, ali je po opštoj oceni proteklog vikenda protiv Radničkog na Čairu bio jedan od boljih u redovima crno-belih.

S druge strane, Petrović još uvek čeka na prvu pravu priliku posle priključenja ekipi šampiona Srbije, pa se postavlja pitanje da li je možda sada pravi trenutak da izađe na veliku scenu. A odgovor zna - Vuk Rašović...

Ne propustite