Napad je najbolja odbrana (20.15)

Autor: Miloš Marković
petak 06.04.2012.
12:42
Izvor: Sportske.net

Na samom početku kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Alikanteu, Srbija večeras izlazi na megdan selekciji Španije.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Najteži rival na putu za OI dolazi već na startu turnira.

Španija je ekipa za svaki respekt, pred izabranicima Veselina Vukovića je veliki izazov. Srpska reprezentacija u večerašnji duel ulazi sa jasnom namerom i ciljem da pobedi domaću reprezentaciju.

„U najtežoj smo grupi, najteži protivnik dolazi već na samom startu.“

„Ipak, ova reprezentacija Srbije ne zna da kalkuliše, dogovor je da probamo da pobedimo Špance. Vrlo dobro poznajemo Špance, nedostaje im nekoliko igrača, videćemo koliko ozbiljno možemo da se nosimo sa silno motivisanim domaćinima.“, prenosi Sport reči selektora Vukovića.

Vuković se uzda u napad, ne želi da kalkuliše protiv Španaca.

„Napad nam je tečan i to bi moglo da bude ključ uspeha. Ne smemo da gubimo lopte, moramo da sprečimo njihove ubitačne kontranapde koji su i glavno oružje njihove reprezentacije.“, ističe selektor.

Da bi ostvarili plasman na Olimpijske igre, reprezentativci Srbije moraju da se domognu jednog od prva dva mesta na turnirru u Alikanteu.

Kao što smo rekli, prvi korak su Španci, utakmica počinje u 20.15, a Srbiju već sutra očekuje nova utakmica protiv selekcije Poljske.

Ne propustite