Napoli odvodi Mitrovića?

Autor: Miloš Marković
petak 26.04.2013.
10:15
Izvor: Sportske.net

Italijani su bacili oko na mlade fudbalere Partizana, nakon Ninkovića klubovi Serije A pokazuju interesovanje i za mladog Aleksandra Mitrovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednjih dana se u italijanskoj štampi uveliko spekuliše sa imenom Nikole Ninkovića.

U trku za ovim fudbalerom uključeni su Roma i Inter, ali popularni Džigi nije jedini Partizanovac koji je privukao pažnju italijanskih klubova.

Portal pianetazzuro.it, blizak klubu iz Napulja, tvrdi da su nebesko plavi bacili oko na mladog napadača Partizana koga opisuju kao 'autentičnog' fudbalera.

Pomenuti izvor navodi da je Auerlio De Laurentis u Mitroviću prepoznao zalog za budućnost i budućeg naslednika Edisona Kavanija za koga je Partizanu spremio i konkretnu ponudu.

Naime, kako se navvodi prvi čovek Napolija spreman je da izdvoji od 5.5 do 6 miliona evra kako bi obezbedio potpis mladog fudbalera.

Inače, Mitrović je pažnju italijanskog kluba ponajviše je privukao nastupima u Ligi Evrope, takmičenju u kome je postigao dva gola.

Poučeni dobrim iskustvom sa Josipom Radoševićem, Napolitanci žele što pre da zavrže posao oko angažovanja talentovanog napadača.


Ne propustite