Napredak bolji od Rakovice

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.03.2012.
15:17
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca iskoristili su jučerašnji dan da odigraju prijateljsku utakmicu kako bi rezervisti iz prethodna dva kola Prve lige Srbije dobili priliku ali i da bi ekipa spremnije dočekala naredni prvenstveni duel koji igra u Kruševcu prot

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Ono što nije pošlo za rukom stručnom štabu u meču sa Rakovicom jeste da u pogon vrate povređenog Darka Dunjića kao i Radomira Kokovića. Ni jedan, ni drugi fudbaler nisu igrali na ovom meču koji je Napredak dobio rezultatom (2:1).

Poveli su gosti iz Beograda već u šesnaestom minutu nakon prekida. Nakon preciznog centaršuta u šesnaestercu domaćina najbolje se snašao Mićić koji je udarcem glavom matirao nemoćnog Milenkovića.

Nakon primljenog gola Napredak je preuzeo inicijativu i posle par propuštenih šansi uspeo da u 43. minutu golom Ajazdina Nuhija  poravna rezultat.

Drugo poluvreme donelo je nastavak dominacije prvoligaša iz Lazarevog grada ali je pobedu na ovom meču doneo Stefan Đuričić u 73. minutu. Nakon kornera Jeremića slaba intervencija golmana Rakovice omogućila je Đuričiću da lagano pošalje loptu u mrežu.

Meč sa Kolubarom Napredak će igrati u subotu na stadionu pod Bagdalom a početak je zakazan za 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite