Napredak cilja treće mesto

Autor: Miloš Marković
četvrtak 31.05.2012.
11:28
Izvor: Sportske.net

Iako nisu uspeli da obezbede plasman u Jelen Super ligu, Kruševljani žele na što bolji način da okončaju sezonu i stignu do prestižnog trećeg mesta.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Pripremajući se za poslednji meč pred domaćom publikom u tekućoj sezoni, kruševački Napredak ima cilj da stigne do trećeg mesta na tabeli Prve lige Srbije.

Vršilac dužnosti trenera Slobodan Nikolić juče je odradio prvi trening sa timom za koji kaže da ima snage da stigne do prestižnog trećeg mesta.

„Ovo je skup momaka koji je sakupio najviše bodova u prolećnom delu takmičenja i sigurno je da se radi o kvalitetnoj ekipi. Borimo se, kao i Proleter koji nam dolazi u goste, za tu treću prestižnu poziciju i nemam sumnje da je ova ekipa sposobna da do nje i dođe.“, rekao je Nikolić.

Napredak će u narednom kolu biti bez trojice standardnih fudbalera Janičića, Kostića i Božovića.

„Nedostajaće nam dva štopera, ali moramo da pokušamo na najbolji način da nadomestimo njihovo odsustvo. Videćemo u kojoj ćemo formaciji igrati, sigurno je da ćemo igrati napadački i da nam je želja da u ove dve preostale utakmice odigramo što bolje i dođemo do trećeg mesta.“, zaključuje trener Napretka.

Inače, utakmica sa Proleterom se igra u petak, 01. juna s početkom u 17 časova.


Ne propustite