Napredak - Lalatović predstavio i Vukmirovića!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.01.2014.
19:16
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Novo pojačanje za kruševačkog superligaša! Napredak je od četvrtka jači i za ofanzivnog vezistu Stefana Vukmirovića.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Od dolaska novog trenera Nenada Lalatovića, ekipa Napretka postaje sve jača. Pojačanja polako pristižu, a najnovije u nizu je Stefan Vukmirović, 22-godišnji fudbaler, od koga Lalatović očekuje dosta u prolećnom delu sezone.

Vukmirović je rođen u Kragujevcu, došao je iz užičkog Jedinstva, a sa Kruševljanima je potpisao ugovor na dve i po godine.

''Mnogi su želeli da ga dovedu, ali je izabrao Napredak! Mislim da je doneo pravu odluku i došao u odličnu sredinu, i nadam se da će navijači Napretka imati šta da vide i da će on biti jedno kvalitetno pojačanje za nas, jer se radi o veoma talentovanom fudbaleru'',
predstavio je trener Nenad Lalatović svog novog igrača.

Obraćanje novinarima bila je ujedno i prilika za osvrt na dosadašnji tok zimskih priprema.

''Radi se naporno, igrači prihvataju ono što tražim od njih i verujem da će vremenom biti sve bolji. Od subote ćemo biti u Antaliji, odigraćemo šest kontrolnih utakmica sa izuzetno jakim protivnicima i tada ćemo videti gde smo i koliko ova ekipa stvarno može. Ja sam rekao i kada sam dolazio u Kruševac da jako verujem u ovaj tim i da smatram da možemo da imamo bolji učinak u odnosu na jesenas'', izjavio je Lalatović.


Ne propustite