Napredak - Lalatović razočaran zbog zvižduka sa tribina...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.05.2014.
20:57
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka još ranije su obezbedili opstanak u elitnom društvu, pa im poraz od Vojvodine u pretposlednjem kolu nije teško pao. Ali, deo navijača izgleda ima drugačije mišljenje...

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Vojvodina je juče u Kruševcu slavila sa 2:0, a i pored odličnih igara ove sezone, između ostalog i nedavne pobede nad Partizanom, deo navijača Napretka nije imao razumevanja za jednu slabiju partiju Lalatovićevog tima.

Trener Napretka u razgovoru sa novinarima nije mogao to da prećuti i stao je u odbranu svojih igrača.

''Ja sam uvek do sada hvalio našu publiku ali danas su neki pojedinci pokazali neko svoje drugo lice. Mislim da moji igrači to nisu zaslužili, jer postoji nekoliko njih koji u ovom periodu nisu ni trenirali jer su bili svojim kućama i pomagali svojima da se saniraju posledice poplava, i oni jednostavno nisu zaslužili da im zvižde i da ih vređaju zbog jednog poraza i jedne slabe utakmice.

Ipak smo mi ove polusezone igrali odlično kući i mnogo radosti doneli tim navijačima za koje sam uvek pričao da su naš dvanaesti igrač. Moji igrači zbog jednog lošeg dana nisu zaslužili takve reakcije, pogotovu što su to isti igrači koji su obezbedili opstanak Napretka u Superligi.

Dva boda je falilo Napretku od zone ispadanja, sa Mirosavljevićem, Bojićem, Miloševićem i Kokovićem. Oni su otišli, a
ovi momci su prolili krv i znoj da bi Napredak ostao u ligi i nisu zaslužili takav oproštaj od publike'', izjavio je Lalatović posle utakmice.

Inače, kolo pre kraja, Napredak ima 35 osvojenih bodova na devetom mestu na tabeli.

Ne propustite