Napredak - Novac od ulaznica ugroženom stanovništvu

Autor: Miloš Marković
petak 23.05.2014.
14:21
Izvor: Sportske.net

Kruševljani će, u saradnji sa svojim navijačima, sav prihod sa naredne utakmice protiv Vojvodine proslediti pomoći ugroženom stanovništvu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Prvenstvo se nastavlja, u nedelju će biti odigrano prvo od dva preostala kola.

u Kruševcu će Napredak dočekati Vojvodinu, a domaći tim spremio je akciju sa humanim ciljem.

Naime, rukovodstvo fudbalskog kluba Napredak donelo je odluku da celokupan prihod od prodatih ulaznica za utakmicu, koja se igra u nedelju 25. maja u 17:00 na stadionu Mladost u Kruševcu, bude uplaćen na račun Vlade Republike Srbije za pomoć postradalima u poplavama.

Takođe, navijači Fudbalskog kluba Napredak "Jakuze" će na utakmici 29. kola Napredak-Vojvodina prikupljati novčane donacije za ugrožena područja.

Celokupna sredstva će biti predata klubu, a klub će ih priključiti prihodu od prodatih ulaznica i uplatiti na namenski račun Vlade RS.

Fudbalski klub Napredak se zahvaljuje i firmama koje su se priključile akciji: Ticketline-u, Agenciji za obezbeđenje Alfa Guard, Logik audio elektroniku ,kao i pojedincima koji su se odmah odazvali i donirali honorare u korist nastradalih.

"Pozivamo sve ljubitelje fudbala da se odazovu našem pozivu i dođu u što većem broju, da još jednom pokažemo da Kruševac voli fudbal i ima veliko srce.", poručuju iz kluba.

Ne propustite