Napredak odustao od Rufana

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.07.2013.
18:16
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Povratnik u superligaško društvo odustao je od dvođenja fudbalera iz Obale Slonovače Nguana Rufana koji je po dolasku na Zlatibor pred čelnike Napretka postavio neprihvatljive uslove koji nisu odgovarali onome što je prethodno dogovoreno.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca završili su sa pripremama na Zlatiboru i zaputili se u Lazarev grad gde će trenirati do početka sezone u JSL.

Na oproštaju je ekipa Milana Lešnjaka odigrala nerešeno protiv Mladosti iz Lučana 1:1 a jedini strelac za Kruševljane bio je Petar Bojić u 78. minutu meča.

Pripreme su dovele do skraćivanja spiska igrača koji su došli na probu jer Miloš Kalezić i Nemanja Bulatović nisu procenjeni kao igrači koji bi doneli neophodni kvalitet za JSL. Sa ekipom su ostali još golmani Marko Lazarević i Đorđe Lukić koji će imati još vremena da se dokažu.

Igrač koji je trebalo da potpiše ugovor sa Napretkom, i čiji su kvaliteti bili nesporni, Nguan Rufan iz Obale Slonovače, nije to učinio jer je promenio uslove koji su ranije bili dogovoreni sa čelnicima kluba.

"Dogovorili smo se oko uslova, ali je on po dolasku na Zlatibor postavio nove - neprihvatljive", objasnio je sportski direktor Vladimir Matijašević zašto levi bek neće zaigrati za Napredak.

Ekspedicija Napretka će po povratku u Kruševac odigrati još jedan kontrolni meč koji će biti generalna proba pred početak sezone. "Čarapani" će se 3. avgusta sastati sa Slogom u Petrovcu na Mlavi, timom koji je u prethodnoj sezoni stigao do plasmana u Prvu ligu Srbije.

Prvi takmičarski meč u novoj sezoni Napredak igra 10. avgusta protiv Jagodine.

Ne propustite