Napredak "osvetio" Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.02.2013.
18:59
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Lider Prve lige Srbije savladao je ekipu Red Bul Pašinga na pripremama u Antaliji istovetnim rezultatom kojim je ova filijala Salcburga dobila Crvenu zvezdu pre nekoliko dana.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka ulaze u sve bolju formu na pripremama u Antaliji pošto su u poslednjoj kontrolnoj utakmici ubedljivo savladali austrijsku ekipu Red Bul Pašing koja je inače filijala šampiona Austrije, ekipe Salcburga.

Upravo je Pašing pre nekoliko dana rezutlatom 3:0 savladao Crvenu zvezdu ali je ekipa Nenada Milovanovića osvetila sunarodnike i uzvratila istom merom.

Već u prvom poluvremenu Napredak je pokazao klasu u odnosu na protivnika. U petom minutu propustio je Mirosavljević penal ali je onda usledila bolja realizacija "Čarapana".

Gavrić je u 19. minutu doveo Napredak u vođstvo a prednost je duplirao Mirosavljević koji se tako iskupio za propušteni penal. Regan je potom prokockao dve prilike ali se i on ispravio u 38. minutu za 3:0.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat meča iako je u drugom delu utakmice na obe strane bilo prilika da se zatresu mreže ali je rezutlat ostao nepromenjen.

Ne propustite