Napredak - Pobeda za Paunovića i ''one koji nisu tu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.03.2013.
17:24
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Lider Prve lige Srbije silovito je započeo i drugi deo sezone i još jednom potvrdio ulogu apsolutnog favorita za plasman u superligaško društvo.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak je pred svojim navijačima u subotu deklasirao ekipu Inđije rezultatom 4:0, a sumirajući utiske sa prolećne premijere, trener Kruševljana Nenad Milovanović naglasio je da njegov tim pobedu posvećuje povređenom štoperu Paunoviću, kao i pojedinim ljudima koji vode klub.

''Na molbu igrača sa kojom se apsolutno slažem, mi ovaj trijumf posvećujemo Paunoviću, kao i ljudima koji trenutno nisu sa nama, a vode klub'', istakao je Milovanović.

Naravno, zadovoljan je i igrom i rezultatom, a iskoristio je priliku i da odgovori onima koji smatraju da nema dovoljno optimizma u izjavama, obzirom da trenira najbolju ekipu u ovom rangu takmičenja.

''Dobro smo otvorili utakmicu i iz prve ozbiljnije šanse postigli gol, a zatim meč strpljivo priveli kraju. Možda se nekome čini da meni nedostaje optimizma, ali ja moram uvek da budem strpljiv i oprezan'', zaključio je Milovanović.

Ne propustite