Napredak - Pojačanja ''kao na traci'', stigao i Vidaković!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.02.2014.
16:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Ako je na početku priprema bivši trener Nenad Milovanović otišao nezadovoljan kašnjenjem angažovanja novih igrača, njegov naslednik na klupi Kruševljana Nenad Lalatović može zadovoljno da trlja ruke.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Naime, serija dolazaka novajlija u Napredak ove zime nastavljena je i u sredu, angažovanjem doskorašnjeg fudbalera Novog Pazara Nemanje Vidakovića.

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, Vidaković je potpisao ugovor do kraja sezone JSL 2013/14, uz mogućnost produžetka istog i na duži vremenski period.

Radi se o iskusnom napadaču, koji ima 28 godina, i koji je jesenas privukao veliku pažnju odličnom partijom protiv Partizana u Humskoj, kada je njegov Novi Pazar poražen sa 4:3.

Čak se pominjala mogućnost da karijeru nastavi u Partizanu, ali sada je doneo odluku da drugi deo sezone odigra u sve jačoj ekipi Napretka.

Karijeru je započeo u Železniku, a zatim nastupao i za Obilić, rumunski Panduri i Gaz Metan, banjalučki Borac, da bi u februaru prošle godine iz azerbejdžanskog Ravana došao Novi Pazar.

Ne propustite