Napredak - Poraz za kraj

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.02.2013.
20:22
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca završili su pripreme u Antaliji porazom, kao što su ih i počeli. Ovoga puta nije doživljen ubedljiv poraz kao protiv Esbjerga ali je Tobol iz Kazahstana ipak salavio sa 1:2.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Izabranici Nenada Milovanovića završili su pripreme u Antaliji današnjim poslednjim kontrolnim mečom. Protivnik je bio kazahstanski Tobol a Kruševljani su na kraju priprema poraženi sa 2:1.

Imao je lider Prve lige Srbije više od igre, mnogo prilika i šansu da ubedljivo savlada Tobol ali se staro fudbalsko pravilo danas okrenulo protiv "Čarapana".

Kada su propustili mnoštvo prilika protivnik je uspeo da materijalizuje svoje malobrojne i na kraju ostvari trijumf. Strelaci za Tobol bili su Bogdanov u 13. i Kurtiši u 25. minutu a Mirosavljević je u 67. uspeo da ublaži poraz.

Trener Nenad Milovanović čestitao je svojoj ekipi na odrađenom poslu u Antaliji i izrazio zadovoljstvo što se nakon teške povrede Paunovića niko drugi nije povredio tokom priprema.

"Čestitam igračima na igri i zalaganju, najvažnije je da se niko u dve utakmice koje smo odigrali u ovom kratkom roku nije povredio. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan pripremama zbog teške povrede Marka Paunovića, ali sam zadovoljan radom na pripremama", istakao je posle utakmice šef stručnog štaba Napretka Nenad Milovanović.

Ekspedicija FK Napredak sutra ujutru kreće za Srbiju a u popodnevnim časovima trebalo bi da doputuje u Kruševac.

Ne propustite