Napredak predstavio dva nova pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.01.2014.
18:38
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševljani polako sklapaju mozaik ekipe koja će na proleće pokušati da izbori opstanak u superligaškom društvu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Podsetimo, na početku aktuelnih priprema Kruševljana bivši trener Nenad Milovanović povukao se nezadovoljan činjenicom da ekipa nije na vreme pojačana, ali njegov naslednik Nenad Lalatović već može da ''trlja ruke'' kad su u pitanju pojačanja.

Posle Stefana Aškovskog, koji je stigao na pozajmicu iz Partizana, Kruševljani su u ponedeljak promovisali još dvojicu novih igrača.

Jedan od njih je treneru Lalatoviću veoma dobro poznat, pošto je stigao iz Voždovca. U pitanju je ofanzivni vezista Dušan Mićić, koji je sa Kruševljanima potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

Mićić je karijeru počeo u Mladenovcu 2003.. i od tada je promenio mnogo klubova u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Dve sezone igrao je u Proleteru, a letos je prešao u Voždovac, kada je ovaj klub ušao u Super ligu.

I drugi novajlija igra u veznom redu. To je 27-godišnji Nikola Milanković, koji stiže iz kazahstanskog prvoligaša Atiraua, a ranije je nastupao za novosadski Proleter i subotički Spartak. Kao i Mićić, i Milanković se obavezao na šestomesečnu vernost Napretku.


Ne propustite