Napredak - Senegalac se nameće golovima!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.01.2013.
20:21
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka odigrali su prijateljsku utakmicu sa ekipom Bošnjana, a obeležio ju je novajlija iz Senegala Ndiaje, koji se dva puta upisao u strelce.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

U duelu sa zonašem, ekipom Bošnjana, fudbaleri kruševačkog Napretka slavili su rutinski trijumf rezultatom 3:0, a najbolji utisak ostavio je dvostruki strelac Mame Ndiaje.

Napredak je poveo na isteku prvih pola sata igre golom Gavrića iz jedanaesterca, a Ndiaje, koji je priliku dobio u drugom poluvremenu, u strelce se upisao u 78. i 80. minutu.

Prvo je posle jednog kontranapada lobovao protivničkog golmana, a zatim i sa petnaestak metara snažnim šutem postavio konačnih 3:0.

Trener Napretka Nenad Milovanović je posle ove utakmice imao razloga za zadovoljstvo onim što je njegov tim prikazao.

''Videlo se da su nam i dalje teške noge, ali to je ono što i treba da se vidi u ovom delu priprema. Bošnjane je imalo veliku želju da nam se suprotstavi, to su i uspeli u jednom delu prvog poluvremena, dok smo mi imali mnogo više šansi. Ndiaje je pored dva pogotka imao još tri ili četiri prilike. Sve u svemu, za nas vrlo korektna provera i idemo dalje'', izjavio je Milovanović.

Napredak: Krznarić, Udovičić, Dunjić, Paunović, B. Milošević, Koković, Regan, Gavrić, Bojić, Bajić, Mirosavljević.

Igrali su još: Milenković, Jeremić, Frimpong, Mohamed, Janičić, N. Milošević, Zdravković, Vulić, Majdevac, Smiljković, Ndiaje, Trujić, Popović.

Ne propustite