Napredak spreman za 'Golubove'

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2013.
17:59
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Posl odlične partije protiv Partizana u Humskoj, fudbaleri kruševačkog Napretka u sredu imaju novo gostovanje, ovog puta protiv Spartaka u osmini finala Kupa Srbije.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Zahvaljujući dobrom rezultatu protiv aktuelnog šampiona, Kruševljani duel sa Spartakom dočekuju u odličnom raspoloženju.

Trener Nenad Milovanović  upozorava da su Subotičani nezgodan rival, da su ekipa u usponu forme, uz podsećanje na kvalitete kapitena Torbice, zatim iskusnog Veseljka Trivunovića i reprezentativnog golmana Aleksića. Ipak, ekipa Napretka u predstojeći duel ulazi uverena u svoje kvalitete, sa jasnom ambicijom da se plasira u četvrtfinale.

''Spartak je u prvenstvu savladao Napredak i mi ih veoma poštujemo. Nakon promene trenera, Spartak je ušao u izuzetno pozitivnu seriju, od mogućih devet uzeli su sedam bodova. Idemo u goste ekipi čija forma je u uzlaznoj putanji.

Mi imamo jasne ambicije u Kupu. Na nama je da probamo da se nadigravamo na severu i da pokušamo da prođemo dalje. Ono što vidim kao pretnju je Torbica, njihov najbolji igrač, zatim Veseljko Trivunović u špicu, golman Aleksić koji je reprezentativac. U svakom slučaju, imaćemo veoma tešku utakmicu", zaključio je Milovanović.

Kad je u pitanju kadar kojim raspolaže Milovanović za ovu utakmicu, jedino mu na raspolaganju neće biti Bojić, koji je dobio crveni karton u finišu meča u Humskoj.

Utakmica Spartak - Napredak se igra u sredu na gradskom stadionu u Subotici, sa početkom u 14:00.

Ne propustite