Napredak stigao u pripremnu "bazu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.07.2012.
15:04
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Ekspedicija Napretka iz Kruševca stigla je na Zlatibor gde će u naredne tri nedelje stručni štab tog kluba pripremati fudbalere za iskušenja koja ih očekuju u predstojećoj sezoni.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Kako je i bilo planirano, fudbaleri Napretka iz Kruševca krenuli su jutros na Zlatibor a na srpski planinski biser stigli su nešto posle podneva.

Strateg Kruševljana, Nenad Milovanović, na pripreme je poveo 28 igrača kojima se priključio kompletan stručni štab i medicinsko osoblje.

Ono što je Milovanoviću posebno važno pred početak prirpema na Zlatiboru jeste da u ekipi nema povređenih i bolesnih igrača o čemu su posvedočili lekari Napretka.

"Za sada nemamo problema sa povredama i nadamo se da će tako i ostati" istakao je fizioterapeut Svetomir Tomić.

Stručni štab je odlučio da se već danas krene sa treninzima pa će tako nakon ručka i kratke pauze igrači prvi put istrčati na stadion "Švajcarija" i odraditi lakši trening.

Sa Napretkom je na Zlatibor krenuo i sedamnaestogodišnji Obeng Regan, vezni fudbaler rođen u Gani. On do napunjene osamnaeste godine nema pravo da nastupa u zvaničnim mečevima u inostranim ligama pošto tako nalaže zakon zemlje u kojoj je rođen.

Do trenuntka kada će prvi put moći da nastupi za Napredak Regan neće dugo čekati pošto će 15. avgusta postati punoletan.

Spisak igrača koje je Nenad Milovanović poveo na prirpeme:

Nemanja Krznarić, Dalibor Milenković, Nenad Đurić, Igor Petrović, Ivan Kostić, Marko Paunović, Nemanja Zdravković, Žarko Udovičić, Nikola Milošević, Nenad Gavrić, Abraham Frimpong, Nenad Mirosavljević, Aleksa Božović, Miloš Bajić, Darko Dunjić, Danijel Smiljković, Predrag Jeremić, Nemanja Janičić, Milan Vignjević, Bogan Milošević, Petar Bojić, Nikola Popović, Stevan Živković, Nikola Trujić, Nemanja Milosavljević, Obeng Regan i Harif Mohamed. Očekuje se i dolazak Radomira Kokovića na Zlatibor.

Ekspedicija Napretka na Zlatiboru će boraviti u naredne tri nedelje a prvi kontrolni meč odigraće u četvrtak protiv Crnokose iz Kosjerića.

Ne propustite