Napredak 'torpedovao' Torpedo

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.02.2014.
20:26
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca vezali su četvrti uzastopni trijumf na isto toliko kontrolnih utakmica koje su do sada odigrali u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Temnićem u Srbiji (7:0), ekipa Nenada Lalatovića nastavila je da ređa pobede i u Antaliji gde su do sada pobeđeni ruski Dinamo iz Sankt Petersburga (2:1) i ukrajinski Metalurg (2:0).

Treći rival Kruševljana u Turskoj bio je ruski Torpedo a moskovski tim doživeo je pravo "torpedovanje" od strane "Čarapana".

Napredak je slavio rezultatom 3:0 (0:0) a ubedljiv trijumf usledio je nakon sjajne igre Kruševljana u poslednjih 40 minuta susreta.

Dimitrov u 51., Milankov u 76. i Gavrić u 86. minutu, bili su strelci za ekipu Nenada Lalatovića koji je još jednom ukazao priliku svim fudbalerima koji su se našli u "protokolu" za kontrolni duel sa Torpedom.

Napredak: Krznarić, Cvetković, Aškovski, Frimpong, Janičić, Regan, Mićić, Dimitrov, Bajić, Gavrić, Trujić a igrali su još: Milenković, Udovičić, Milankov, Frajdej Eze, Ndaije, Milošević, Vukmirović, Vulić, Simić, Paunović.

Peti kontrolni meč u sklopu priprema za prolećni deo sezone Kruševljani će odigrati 5. februara protiv ekipe Tobol.

Ne propustite