Napredak u petoj brzini pred Zariju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.02.2013.
11:32
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Nakon slobodnog popodneva koje su fudbaleri Napretka dobili u petak, juče su odrađena dva treninga, a već danas, u nedelju, lidera Prve lige Srbije očekuje nova kontrolna utakmica protiv ukrajinske Zarije.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon tri odgrana meča na pripremama u Antaliji i svakodnevnih napornih treninga Nenad Milovanović odlučio je da svojim izabranicima u petak da slobodno popodne.

Fudbaleri su ga iskoristili da bi obišli grad a potom su se vratili u hotel i uživali u spa centru.

Idila nije dugo potrajala pošto ih je u subotu čekala nova dupla doza treninga a tu je bilo i neplanirano putovanje na terene "International comfort" fudbalskog centra pošto su tereni hotela Vojaž bili u očajnom stanju.

Sinoć je pod svetlima reflektora odrađen drugi trening i samim tim priprema za meč koji Kruševljane danas očekuje protiv Zarije iz Luganjska.

To je ekipa koja se takmiči u ukrajinskoj Premijer ligi i trenutno zauzima devetu poziciju a Napretku će to biti četvrti kontrolni meč.

Puleni Nenada Milovanovića do sada su na tri meča ostvarili tri različita rezultata a poslednji protiv Jašija završen je nerešenim rezultatom 1:1.

Pre toga je savladan Okžetpes a prvi meč Kruševljani su izgubili od Esbjerga rezultatom 4:1.

Ne propustite