Napredak: "'Večiti' nemaju para za Regana"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.12.2013.
22:26
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Napretka iz Kruševca Vladimir Matijašević priznao je da postoji interesovanje za Obenga Regana ali je demantovao tvrdnje da je tamnoputi vezista blizu prelsaka u redove Zvezde ili Partizana.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Obeng Regan "podigao je prašinu" izjavom da na stolu ima ponude Partizana i Crvene zvezde ali su u Napretku brže bolje požurili da objasne da je njihov vezista daleko od prelaska na Topčidersko brdo.

"Za Regana se interesuju mnogi, pa i naši najbolji klubovi, ali isto tako oni znaju da nije jeftin. Mislim da u Srbiji teško ko može da plati obeštećenje koje Napredak traži jer i mi moramo od nečega da živimo" rekao je sportski direktor Napretka Vladimir Matijašević za "Novosti".

Kako je Regan najavio da sasvim sigurno napušta Napredak tokom zimskog prelaznog roka, ostaje da se vidi koji će klub imati finansijskih mogućnosti da sebi priušti talentovanog Ganjanina iz redova Napretka.

Kruševljani su nakon završetka jesenjeg dela sezone već ostali bez Bojića i Mirosavljevića a eventualni odlazak Regana mogao bi da ima negativan uticaj na rezultate Napretka u prolećnom delu sezone.

Ne propustite