Napretku laknulo, vraća se kapiten

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.10.2013.
20:45
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Superligaš iz Lazarevog grada nalazi se na mini-pripremama u Lučanima gde se priprema za nastavak šampionata u JSL a trener Napretka potvrdio je da će se u ponedeljak u trenažni proces uključiti i Nenad Mirosavljević.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Najbolji strealc Jelen Superlige u dosadašnjem toku šampionata vratiće se u trenažni proces u ponedeljak, pošto se u potpunosti oporavio od povrede zadobijene u duelu sa Čukaričkim.

Ekspedicija Napretka nalazi se u Lučanima, gde obavlja mini-pripreme pred nastavak šampionata a trener Milovanović zadovoljan je do sada učinjenim.

"Zadovoljan sam radom celog tima , i rezultatima koje smo postigli za veoma kratak vremenski rok. Svi igrači su dobro, kapiten Nenad Mirosavljević posle povrede trenira individualno, oseća se odlično, a od ponedeljka će se pridružiti ekipi u trenažnom procesu" kazao je Milovanović.

Fudbaleri i stručni štab "Čarapana" vraćaju se iz Lučana u subotu a onda im sleduje rad u Kruševcu sve do prvenstvenog meča devetog kola kada pod Bagdalu stiže Radnički iz Niša.

Ne propustite