Napretku samo bod, Kristić već smenjen!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.05.2012.
21:46
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Novo razočaranje svojim navijačima priredili su večeras fudbaleri Napretka. U poslednjoj utakmici 31. kola Prve lige Srbije Kruševljani su na svom terenu remizirali sa Mladim radnikom, a ceh je odmah posle meča platio Aleksandar Kristić, koji više nije tr

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Sjajan uvod u večerašnji meč sa Požarevljanima imali su fudbaleri Napretka, zahvaljujući ostalim rezultatima koji su im u potpunosti išli na ruku (Donji Srem i Inđija osvojili samo po bod, Sloga izgubila). 

Međutim, umesto da to iskoriste i znatno uvećaju šanse za plasman u Superligu, Kruševljani nisu pred svojim navijačima uspeli da savladaju Mladi radnik. Na kraju - početni rezultat, 0:0, koji ostavlja Napredak na za njih skromnom petom mestu.

Reakcija rukovodstva kluba usledila je bukvalno odmah posle poslednjeg sudijinog zvižduka - trener Aleksandar Kristić je smenjen, a tu odluku je novinarima saopštio Vladimir Matijašević , koji je zadužen za sportska pitanja u klubu.

''Došao sam na konferenciju samo da vam saopštim da Aleksandar Kristić od danas više nije trener Napretka. Odlučili smo se na ovaj potez da malo prodrmamo ekipu'', preneo je novinarima Matijašević odluku čelnika kluba.

Ne propustite