Napretku već čestitaju, Milovanović ne naseda...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.09.2012.
17:04
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Posle šeste uzastopne pobede Napretka, trener ekipe Timoka koja je u subotu poražena u Kruševcu sa 2:0, Momčilo Raičević, već je čestitao svom kolegi Milovanoviću ''plasman u Superligu''. Ipak, trener Napretka je svestan da je do tog cilja jako dug put.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

U kruševačkom Napretku su svakako zadovoljni rezultatima ekipe na startu sezone, ali ''čestitka'' trenera Timoka nije zavarala Nenada Milovanovića, šefa struke Kruševljana.

''Hvala mom dugogodišnjem prijatelju, ali sezona je dugačka i prerano je da se govori o tome, dug je put pred nama. Još jednom smo osvojili tri boda i mene ta činjenica raduje, ali me još više raduje podatak da nismo primili gol'', izjavio je Milovanović, dodajući da se pokazalo ono što je i pretpostavljao pre meča - da je Timok do sada bio najozbiljniji rival Napretku.

Igre Napretka ove sezone već su privukle i strane skaute, pa je tako predstavnik austrijskog Salcburga u subotu prisustvovao meču protiv Timoka. Ostaje da se vidi da li mu je neko od prvotimaca Napretka i ''zapao za oko''.

Ne propustite