Naša nova JJ: ''Sve se menja od Montereja!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.04.2013.
12:19
Izvor: Sportske.net, teniskisavez.com

Sjajnim nastupima u Montereju, 19-godišnja srpska teniserka Jovana Jakšić najavila je velike domete u nastavku karijere.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Plasmanom u drugo kolo Montereja, mlada Jovana Jakšić skrenula je na sebe veliku pažnju sportske javnosti u Srbiji.

Trijumf nad Verom Duševinom, posle velike borbe, preokreta i dva taj-brejka, nagoveštava veliki potencijal koji poseduje 19-godišnja Jovana.

Naravno, posle plasmana u drugo kolo, a uoči duela sa Marijom Kirilenko, Jovana je prezadovoljna svojim učinkom na ovom turniru, obzirom da je u glavni žreb stigla kroz kvalifikacije.

''Meč sa Duševinom je za mene zaista bio poseban. Ipak, svesna sam da imam još prostora za napredak u svemu. Ovim turniriom se mnogo toga menja, ali ću naravno igrati turnire jačih kategorija - 25 ,50 hiljada.., a verovatno i još koji WTA'', konstatuje Jakšić.

Jovana podseća da je od početka godine u dobroj formi, što je naravno najviše došlo do izražaja u Montereju.

''Od početka 2013. nanizala sam dosta dobrih rezultata, pobeda i veoma sam zadovoljna postignutim, a naročito ovim uspehom na WTA turniru u Montereju.

Poslednji rezultati su mi mnogo doprineli samopouzdanju i daju mi snage da se trudim da nastavim da što bolje igram u nastavku sezone.

Želja mi je da se plasiram među 150 najboljih na WTA listi do kraja ove godine i da igram kvalifikacije Gren slem takmičenja i to već ovoj sezoni",
zaključije Jakšićeva.


Ne propustite