Nastavak niza u režiji kapitena...

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.07.2012.
20:01
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana nastavljaju sa pobedama na pripremama u Sloveniji. Četvrtu u nizu zabeležili su danas u Ptuju protiv ukrajinske Zarje. Čovek odluke kapiten Ilić.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U najjačoj proveri od početka priprema, fudbaleri šampiona Srbije danas su savladali ekipu Zarje iz Ukrajine rezultatom 1:0 i tako nastavili uspešan rezultatski niz.

Današnjem meču prisustvovao je i predsednik Partizana Dragan Đurić, a posle početne inicijative, prve prilike za crno-bele imali su Babović i Ilić.

U 38. minutu Aksentijević je odlično istrčao kontru, uputio loptu ka Šćepoviću, ali je golman Ukrajinaca uspeo da joj preseče put.

Ipak, ova prilika kao da je bila najava jedinog gola na ovoj utakmici. Postigao ga je kapiten crno-belih Saša Ilić u 45. minutu, posle akcije Tomića i Volkova po levoj strani i povratne lopte koju je Iliću uputio Šćepović - 1:0.

Početak drugog poluvremena dono je i drugačiju sliku na terenu. Ukrajinski tim je postao opasniji, u 59. minutu propustio odličnu priliku, ali su još bliži golu fudbaleri Zarje bili u 75. kada je golman Radiša Ilić spasao crno-bele.

Na kraju, mogao je i Babić u 90. minutu da pobedu Partizana učini ubedljivijom, ali nije uspeo da lobuje protivničkog golmana.

Partizan: Stojković (46′ R. Ilić), Aksentijević (64′ Pauljević), Volkov (64′ Lazevski), Ostojić, Ivanov (64′ Knežević), Lovre, S. Marković, Babović, S. Ilić (64′ Babić), Tomić (64′ Jojić), Šćepović.

Ne propustite